Vibrationstræner - Husk Fri Fragt på alle varer

Vibrationstræning er en let, ubesværet effektiv træningsmetode, som udnytter effekten gennem helkropsvibrationer. Vibrationstrænerens effekt giver opbygning af knoglemasse. Derfor anvendes denne træningsform til behandling osteoporose (knogleskørhed). Vibrationstræning styrker også præstationsevnen ved øget muskelmasse, muskelstyrke og øger blodcirkulationen

Ez tone Viberationstræner

Ez tone Viberationstræner

Topmodel indenfor vibetationstræner. En viberationstræner er en god mulighed for at alle kan træne og får styrke.

DKK 2.995,00
DKK 4.995,00

Fra 149,75/md - ÅOP 0%

Active Vibrationstræner med stand

Active Vibrationstræner med stand

Active vibrationstræner med håndtag og stand.

 /* */

DKK 2.495,00
DKK 3.995,00

Fra 139,75/md - ÅOP 0%

Active 2in1  Vibrationstræner

Active 2in1 Vibrationstræner

Super Vibrationstræner m. 2 motorer.

 

 

Den ene giver vibration (op/ned) og horisontal vibration/snorren. Viberationstrænere sikre dig i optimal træning af mange muskel grupper.

DKK 2.000,00
DKK 3.295,00

 Fra 200,00/md - ÅOP 0%

 

Viberationstræning er træning med stor effekt.

Viberationstræning er ikke det bare pjat. Det virker, fordi træningen er så intensiv. De mange rystelser og svingninger gør at din krop hele tiden vil stabilisere sig. Og det gør den ved at spænde op i de mange forskellige muskle grupper som viberationerne aktivere. Når vi spænder op i musklerne så styrker vi dem også. Det er på den måde en viberationstræner giver sin effekt. Gennem rystelser at få musklerne til at spænde op, med 20-50 sammentrækninger i sekundet. Men en viberationstræner vil du hurtig opleve at få bedre muskler, bedre fedtforbrænding, som nogle af de positive indvirkninger gennem rystetræning. Men viberationstræning har flere gode indflydelser på vores krop, for vi får også styrket vores knogler, øget blodcirkulationen og stofskiftet stiger. Bækkenbunden vil blive stærkere, hvilket er godt for kvinder der bliver ældre eller for dem som lige har født. Viberationerne giver styrke til ryggen og lindere rygsmerter og giver en bedre kropsholdning.

Viberationstræning er let!

Der er mange fordele for kroppen ved at bruge en viberationstræner. Men tiden der skal bruges er bestemt også for mange en klar fordel. For ved blot 25 minutters træning så opnås den samme effekt som ved en 1 ½ times styrketræning i fitnesscenter ved niveau på intensitet, der svare overens med ens egen normale.
En viberationstræner fylder ikke meget i ens bolig, den passer nemt i de fleste steder. Vægten af den gør dog den ikke så let kan skubbes ind under en seng. Men dæk den af med et lammeskind eller et tæppe, så ligner den bare en puf eller en fin skammel.
Viberationstræner til virksomheder.
Alle virksomheder vil få gavn af, at stille en viberationstræner til rådighed for personalet. De få minutter der skal bruges på at træne, vil kommer alle til gavn. Viberationstræneren giver hurtigt resultater med at styrke vores muskler, øge blodcirkulationen, af hjælpe smerter og stive led. Uanset om man er en virksomhed hvor personalet har stillesiddende arbejde eller en virksomhed hvor personalet yder fysisk arbejde, så vil viberationstræning gør gavn. Når en virksomheden værner om personalet og er opmærksomme på at passe på sit personale, så har det en direkte indflydelse på nedgang af sygedage. Hvilket er med til at tjene for virksomheden. Og dermed vil en viberationstræner være en investering for virksomheden.