Gåbånd - Husk Fri Fragt på alle varer

Gåbåndet fra Activewellness er ideel til dem, der ønsker at træne med lav intensitet

Nemt og effektiv motion! Gåbånd 1-10 km/t.

Vi giver Prismatch på alle vore gåbånd , finder du det samme gåbånd billiger anet sted matcher vi prisen, vi har en målsætning om at være markedets bedste og med de laveste priser.

Gåbånd til stærkt nedsatte priser

Husk vores priser er med fragtfri levering 

Smart Gåbånd

Smart gåbånd - løbebånd

Smart og meget brugervenligt gåbånd - løbebånd. Dette gåbånd - løbebånd passer perfekt til moderart træning.

DKK 1.995,00
DKK 2.395,00
Løbebånd - Gåbånd m. gelænder

Løbebånd - Gåbånd m. gelænder

Smart Løbebånd gåbånd med gelænder som støtte og sikkerhed når du bruger løbebåndet - gåbåndet. 

 

DKK 2.195,00
DKK 2.995,00

Fra 149,75/md - ÅOP 0%

Løbebånd – Gåbånd det virkelig god valg til at få motion i sin hverdag.

Med et løbebånd eller gåbånd i dit hjem, gør du det let at få din løbetur eller din gåtur. Det er nemt og hurtigt at få presset noget løbebåndstræning ind i hverdagen, uden at skulle finde tid til fitnesscentret. Er du ældre og gangbesværet, så er der mange fordele i at have sit eget gåbånd. Den daglige motion kan gøres, uden at man forhindres af dårlig vejr, eller skal have transport til et fitnesscenter. Løbebånd - gåbånd, er pga. båndets støddæmpende effekt, langt mere skånsom for sener, led og muskler end konventionel løbe og gåture. Med et løbebånd er det let at tilpasse sin løbetræning eller gåturen, da du har fuldstændig styr på dit tempo, dit tidsforbrug, din distance osv.
Dermed er løbebåndet et perfekt træningsredskab i forbindelse med løbetræningen eller til din gåmotion, -da du kan så let som ingenting tilpasse træningen til dine mål, og hele tiden holde styr på hvor tæt du er på at indfri dem. Al træning skal handle om hvor godt det føles for dig at træne. Derfor er det vigtigt vi sætter os et mål, der er let at nå, det skaber en succesoplevelse og giver dig ønsket om at forsætte mod nye mål. Det gælder for løbetræning og for genoptræning...eller bare som den daglige motion. Dette gør løbebåndet - gåbåndet til et perfekt redskab, for at du kan dyrke motion uden besvær

Hvilket løbebånd-gåbånd skal jeg vælge?

Løbebånd- gåbånd er et kæmpe marked med flere hundrede forskellige modeller. Derfor anbefalinger vi hos Activewellness, at du tager en af vores rådgiver med på råd. Vi har den viden der skal til at rådgive dig til netop det løbebånd – gåbånde, der passer specifikt til dig. Løbebåndet - gåbånd er et fantastisk alternativ til udendørs aktivitet, især for den der er gangbesværet. For kroppen simulerer løbe – gang, og dette giver fuldt ud den samme gode motion som du ville få ved at motionere ude eller i et fitnesscenter. Med den gode motion styrker du din krop og holder dermed mange skader og skavanker væk. Kroppen vil ældes langsommere, og på den måde kan vi holde os stærke og friske langt op i vores alderdom. Så op på løbebåndet – gåbåndet og mærk alt det gode der sker for dig og din krop. Du vil elske at mærke den gode effekt der kommer af at motioner på dit eget løbebånd - gåbånd.. og når det så kan foregå i ens eget hjem, så der ikke så mange forhindringer for at gøre det.